Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 00:00

160 Μουσικοί για το "Fear of the Dark"

Διασκεύασαν το "FEAR OF THE DARK"

Πάνω από 160 μουσικοί από όλο τον κόσμο συνεργάστηκαν για να διασκευάσουν το θρυλικό κομμάτι των Iron Maiden, “Fear Of The Dark”. Μουσικοί από τη Φιλαρμονική της Ντόρμουντ, από τη Βραζιλία, τη Νορβηγία, τη Ρωσία, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Αργεντινή, την Κίνα, την Συμφωνική ορχήστρα του Κραίσττσέρτς της Νέα Ζηλανδίας αλλά και από αλλές χώρες, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν μια πολύ όμορφη ορχηστρική διασκευή στο θρυλικό κομμάτι.

 

Η ίδεα για αυτό το πρότζεκτ ήταν του Ulf Wandenbrandt, ο οποίος είναι μάεστρος στην Συμφωνική ορχήστρα της Σουηδίας αλλά και προσκεκλημένος μαέστρος στη φιλανθρωπική ορχήστρα της Ρωσίας.

 

«Το τραγούδι έχει όμορφες μελωδικές γραμμές με πολλή ενέργεια και δυναμικό tempo.» δήλωσε ο Ulf. « Είναι μια μαγική σύνθεση που απελευθερώνει τις δυναμικές της ορχήστρας και το φανταστικό της ήχο. Οι Iron Maiden έχουν γράψει απλά ένα υπέροχο κομμάτι που ταιριάζει πολύ στο στυλ μιας συμφωνικής ορχήστρας.»

 

Μπορείτε να απολαύσετε τη διασκευή, παρακάτω.

 

Listen Live

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Web Proxy

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι χρήσης