Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 00:00

Coverdale - εμβόλιο πρώτη δόση COVID-19

Ο David Coverdale έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου COVID-19.

Την Τετάρτη (17 Μαρτίου), ο 69χρονος frontman των WHITESNAKE, ο οποίος ζει στο Ρένο της Νεβάδας, πήρε στα κοινωνικά του μέσα ενημέρωσης για να μοιραστεί μια φωτογραφία στο αυτοκίνητό του μετά τον εμβολιασμο και έγραψε σε συνοδευτικό. μήνυμα: ."2:45 Έλαβα τον πρώτο μου εμβολιασμό ... 1, 000 ευχαριστώ σε όλους που συμμετείχαν".
Τον περασμένο μήνα, ο Coverdale είπε ότι αναγκάστηκε να καθυστερήσει την περιοδεία της συνταξιοδότησης λόγω της πανδημίας κοροναϊού που μαστίζει τον κόσμο.
"Οι άνθρωποι, όπως μπορείτε να φανταστείτε, είναι εξαιρετικά απελπισμένοι να πάνε σε παραστάσεις και να κάνουν παραστάσεις", είπε. "Απλώς δεν είναι ασφαλές. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα εργαστούμε ως παγκόσμια κοινότητα και, για μένα, ως παγκόσμιος καλλιτέχνης, να συνεργαστούμε και να αλληλοϋποστηρίζονται και να σέβονται ο ένας τον άλλον. Είναι μια παγκόσμια πανδημία - δεν είναι μόνο εμείς. Ας βγούμε από αυτό. Εμβολιασμός και ας βγούμε από αυτό πράγμα.
"Δεν νομίζω ότι θα είναι ποτέ το ίδιο", συνέχισε. "Νομίζω ότι η κοινωνία έχει αλλάξει. Νομίζω ότι ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για τους ανθρώπους που ήταν μόνοι. Και αυτό είναι το κοινό στο οποίο απευθύνομαι με τα κοινωνικά μου μέσα - να προσπαθήσω να ανεβάσω το πνεύμα των ανθρώπων, έως ότου μπορώ να βγω εκεί και αληθινά κάνω την περιοδεία εκτίμησης και ευγνωμοσύνης μου. 

Listen Live

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Web Proxy

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι χρήσης