Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 00:00

Το Chop Suey έφτασε 1 δισ. προβολές

Ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο views στο YouTube

Το "Chop Suey" έγινε το 9ο rock/metal τραγούδι με 1 δισ. views στο YouTube. Εντελώς απροσδόκητα μετά από 15 χρόνια οι System of a Down κυκλοφόρησαν δύο νέα τραγούδια τα "Protect The Land"  και "Genocidal Humanoidz"  φαίνεται πως έδωσαν εκ νέου ώθηση και στα υπόλοιπα. 

Το τραγούδι σήμα κατατεθέν των System of a Down, το "Chop Suey", έσπασε το φράγμα του 1 δισ. views στο YouTube! Kαι είναι το ένατο μόλις rock τραγούδι που καταφέρνει κάτι αντίστοιχο, ενώ σκεφτείτε πώς ούτε οι Metallica δεν έχουν πετύχει κάτι τέτοιο.

Στην κορυφή με σχεδόν 1,5 δισ. προβολές βρίσκεται το Numb των Linkin Park και ακολουθούν το November Rain των Guns N Roses, το Bohemian Rhpasody των Queen, τo Smells Like Teen Spirit των Nirvana, ενώ το Sweet Chile O Mine κλείνει την πρώτη πεντάδα.

Στην 6η θέση βρίσκεται το In The End και πάλι από τους Linkin Park, στην 7η το Do I Wanna Know των Arctic Monkeys και στην 8η το Zombie των Cranberries.

To It’s My Life των Bon Jovi έχει πάνω από 900 εκατομμύρια views, ενώ το Nothing Else Matters των Metallica ξεπέρασε τα 850 εκατομμύρια.

 

 

 

Listen Live

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Web Proxy

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι χρήσης