Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 00:00

Αγωγή κατά του Donald Trump

Ο Neil Young προχώρησε σε μήνυση και αγωγή

κατά του Donald Trump για την παράνομη χρήση μουσικής του από το επιτελείο του Πρόεδρου των Ηνωμένων Πολιτειών! Η μήνυση αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα του Καναδού τραγουδοποιού.

Μετά από αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις, ο Neil Young τελικά προχώρησε σε μήνυση κατά του Donald Trump, προκειμένου ο Πρόεδρος των ΗΠΑ να σταματήσει να χρησιμοποιεί χωρίς άδεια τα τραγούδια του.

Σε δικαστικές αίθουσες ενδέχεται το «Rockin’ In A Free World» να στείλει τον Donald Trump, καθώς ο Young προχώρησε σε αγωγή και μήνυση.

Όπως συνηθίζει εδώ και χρόνια, ο Trump δεν ζητά καμία άδεια για τα τραγούδια που ακούγονται στις ομιλίες του και την προεκλογική του καμπάνια, κάτι που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από πολλούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα που βλέπουν τα τραγούδια τους να παίζονται ειδικά στις περιόδους της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού Προέδρου.

Ο Young, που επανειλημμένα είχε τοποθετηθεί μέσω Twitter, προχώρησε δικαστικά, αναρτώντας μάλιστα την αγωγή στην ιστοσελίδα του NeilYoungArchives.com.

Μέχρι τώρα η πλευρά του Donald Trump δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα και πλέον μένει να δούμε αν οι δύο πλευρές θα τα βρουν εξωδικαστικά ή αν η υπόθεση θα φτάσει τελικώς στην ακροαματική διαδικασία.

Listen Live

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Web Proxy

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι χρήσης