Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 00:00

Alice Cooper: Backup για την μπάντα του

Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν...

 

Αυτό μάλλον, και πολύ σωστά σκέφτηκε ο Alice, και έπραξε...

πριν πεινάσει οποιοσδήποτε από την ομάδα του, φρόντισε να κάνει τα "κουμάντα" του, βάζοντας στην άκρη χρήματα, ώστε να μπορεί να στηρίξει το crew του, ασχέτως της οικονομικής ή μη ενίσχυσης από κρατικούς φορείς.

Προβλέποντας τη διάρκεια της πανδημίας και την αναγκαιότητα οι περιοδείες να μη γίνονται ή να είναι εξαιρετικά περιορισμένες, ο Cooper φρόντισε να είναι σε θέση να υποστηρίξει την ευημερία της ομάδας του.

"Όταν είδαμε όλο αυτό να συμβαίνει, βάλαμε στην άκρη χρήματα για το crew μας. Τα βάλαμε στην άκρη ως backup για εκείνους, επειδή ξέραμε πως θα τους χτυπούσε η ανεργία σε κάποια φάση, και θα έπρεπε να έχουν κάτι, για να αντέξουν. Θελω να ελπιζω πως όλες οι υπεύθυνες μπάντες έκαναν το ίδιο. "

Listen Live

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Web Proxy

Sponsors

291819322 1443517626109967 3292450715682961870 n logo1

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι χρήσης