Print this page
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 00:00

ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΤΩΝ... SCORPIONS!!

«Rock N Roll Star».Whisky

 

Ο Μπομπ Ντίλαν κυκλοφόρησε το δικό του τον περασμένο Μάιο και το ονόμασε «Heaven's Door». Οι Metallica κυκλοφόρησαν το δικό τους τον περασμένο Αύγουστο και το ονόμασαν «Blackened». Τώρα ήρθε η σειρά των Scorpions. Δεν μιλάμε όμως για άλμπουμ, αλλά για ουίσκι, και εκείνο των Γερμανών θα ονομάζεται «Rock N Roll Star».

Και καλά οι Αμερικάνοι, έχουν μια παράδοση στο ουίσκι. Οι Γερμανοί; Το ουίσκι των Scorpions δεν προέρχεται από γερμανικό αποστακτήριο, αλλά από το σουηδικό Mackmyra, το πιο δημοφιλές στη χώρα. Ωστόσο η τελική ωρίμανση θα γίνεται σε βαρέλια που είχαν χρησιμοποιηθεί για γερμανικό κρασί από κεράσια – γι' αυτό και στο μπουκάλι αναγράφεται: Single Malt Whisky – Cherry Cask.

 Οι Scorpions φαίνεται πως δημιουργούν ακόμη ισχυρότερους δεσμούς με τη Σουηδία, καθώς πρόσθεσαν στο δυναμικό τους τον γεννημένο στο Γκέτεμποργκ (αλλά ελληνικής καταγωγής!) ντράμερ Mikkey Dee (Μιχάλης Κυριάκος Δελάογλου). Επομένως θα μπορούσαν άνετα να έχουν επιλέξει να κυκλοφορήσουν και... ούζο, μετά από τόσες επισκέψεις στη χώρα μας.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι χρήσης