Print this page
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 00:00

Μήνυση σε MÖTLEY CRÜE και Netflix

Μήνυση εναντίον MÖTLEY CRÜE και Netflix

Μήνυση έγινε από έναν μηχανικό φωτισμού ο οποίος υπέστει σοβαρά εγκαύματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "The dirt" το 2018.
Σύμφωνα με το "The New Orleans Advocate" ο Louis DiVincenti, μέλος της ομάδας παραγωγής της ταινίας κινήθηκε νομικά εναντίον της μπάντας και του Netflix, αφού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων υπέστη ηλεκτροπληξία η οποία του προκάλεσε δευτέρου και τρίτου βαθμού εγκαύματα στο 50% του σώματός του. Ο DiVincenti αξιώνει αποζημίωση $1.8 εκατομμυρίων. Ήδη από την περασμένη χρονία ο εκπρόσωπος τύπου της ταινίας είχε αναφερθεί στο ατύχημα λέγοντας ότι ο DiVicenti ήταν παρόν και ξεμόνταρε μέρος του σκηνικού όταν είχαν τελειώσει τα γυρίσματα.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι χρήσης